VOLVO

Afspraak maken

Sterckx - De Smet Service

Proefrit boeken

Sterckx - De Smet Testdrive

Offerte vragen

Sterckx - De Smet Estimate

Ons Recharge gamma

Sterckx - De Smet Volvo elektrisch

Blijf op de hoogte van Volvo

Tweedehands, niet tweede keuze.

Wanneer u voor een Volvo Selekt kiest, koopt u meer dan een prachtige tweedehandswagen. Alleen de beste tweedehands Volvo's worden geselecteerd om het Selekt-label te dragen. Uw wagen is dus altijd veilig zoals u dat van Volvo verwacht.

Lees meer

Volvo Cars en Epic Games voorzien met Unreal Engine de volgende generatie Volvo’s van realtime fotorealistische visuals

Om zijn klanten de best mogelijke gebruikservaring te bieden, integreert Volvo Cars, in een gloednieuwe samenwerking met Epic Games, fotorealistische visualisatietechnologie in zijn volgende generatie elektrische auto’s. De bedrijven bundelen hun krachten om de Unreal Engine, de game engine van Epic, te integreren in nieuwe Volvo’s. Het resultaat: ongeëvenaarde graphics in de wagen.

Lees meer

Volledig elektrische C40 Recharge zet reeks vijfsterrenresultaten voor Volvo Cars in Euro NCAP-veiligheidstests voort

De volledig elektrische Volvo C40 Recharge haalde een veiligheidsscore van vijf sterren in de Euro NCAP-tests van 2022 en wordt daarmee, net als andere modellen uit het Volvo Cars-gamma, een van de veiligste auto’s op de weg vandaag.

Lees meer

Nog schonere lucht in Volvo's dankzij baanbrekende luchtzuiveringstechnologie

Allergieën, astma en luchtverontreiniging hebben een negatieve invloed op honderden miljoenen mensen over de hele wereld, zo blijkt uit gegevens van de Wereldgezondheidsorganisatie en de Wereldallergieorganisatie. Daarom neemt Volvo Cars maatregelen om zijn klanten in zijn nieuwste auto's een steeds betere luchtkwaliteit te kunnen bieden dankzij een geavanceerde luchtzuivering waardoor mensen zuiverdere lucht kunnen inademen.

Lees meer