Product Specialist

Sterckx - De Smet is één van de grootste mobiliteitsgroepen in en rond Brussel en is op zoek naar nieuwe talenten!
We zijn een dynamische en groeiende bedrijvengroep die verschillende automerken en business units omvat. Ondanks de grootte van de groep blijft een goede werksfeer heel belangrijk voor ons.

Functieomschrijving
Als product Specialist zorg je ervoor dat bezoekers geïnspireerd raakt vanaf het moment dat ze de showroom binnenlopen. Jij zult helpen een innovatieve en onvergetelijke klantervaring te bieden. Je zult ook:

  • Een ervaring aanbieden die is gebaseerd op de specifieke interesses van de klant.
  • Klanten informeren en inspireren door op hun vragen te antwoorden
  • Nieuwsgierigheid omzetten in intense interesse door bezoekers kennis te laten maken met de opwindende voertuigen en diensten
  • Langdurige zakelijke relaties met klanten opbouwen en onderhouden
  • Testritten plannen en uitvoeren en de klanten opvolgen door hen door het aankoopproces te leiden
  • Handelen volgens de cultuur en het gedrag van Sterckx – De Smet

Wie je bent?
Als persoon ben je nieuwsgierig, creatief en enthousiast. Je hebt een klantgerichte instelling, sterke communicatieve vaardigheden en een empathisch instinct waardoor je de behoeften van de mensen om je heen begrijpt. Je zit vol energie, bent gemotiveerd en zorgt dat dingen gebeuren. Je weet wanneer je in moet grijpen en hoe je met je team moet samenwerken om een omgeving van vertrouwen te behouden en samen geweldige doelstellingen te bereiken.

Jouw ervaring
Om succesvol te zijn in deze functie heb je een grote leergierigheid. Ervaring in de auto-industrie is niet verplicht voor deze functie, maar je moet wel beschikken over:

  • Minimaal 6 maanden ervaring in een vooruitstrevende, klantgerichte retailomgeving
  • Vloeiend in Nederlands, Frans en Engels

Deze functie vereist een geldig rijbewijs, een veilig rijgedrag en de mogelijkheid om 's avonds en in het weekend te werken.

Ben jij de juiste persoon? Als je interesse hebt om bij de familie te komen, aarzel dan niet en stuur je cv naar jobs@sterckx-desmet.be en vermeld relevante werkervaring, hobby's en andere relevante informatie.