Polestar 4 x Nafi Thiam

Enkel het beste voor de beste. En dus rijdt drievoudig gouden medaillewinnaar Nafi Thiam vanaf nu met een gloednieuwe Polestar 4 van training naar training.

We overhandigden de nieuwe Polestar 4 aan Nafi Thiam. Een levering met een gouden randje. Want de Polestar-ambassadrice is nog maar net terug uit Parijs, waar ze haar derde gouden medaille op rij behaalde in de zevenkamp. Een unicum in de atletiekgeschiedenis. We zijn dan ook buitengewoon trots om Nafi Thiam tot onze ambassadeurs te mogen rekenen. Haar drive om telkens het beste resultaat neer te zetten, is exact waar we bij Polestar ook naar streven.

Thiams prestaties op de atletiekpiste zijn een bron van inspiratie. Maar drie gouden medailles in de zevenkamp behaal je niet zomaar. Het vraagt uren training en veel verplaatsingen. Van de atletiekpiste naar de gym, de kinesist, naar huis en terug. Die kilometers legt de Belgische zevenkampster vanaf nu af met een gloednieuwe, sportievere Polestar 4. De elektrische SUV-coupé is de snelste productiewagen van Polestar tot nu toe. Hij combineert de aerodynamica van een coupé met het ruime gevoel van een SUV. Ideaal voor een topatlete als Thiam, die zowel op als naast de atletiekpiste streeft naar sneller, duurzamer en beter.

Van Rio tot Tokio en Parijs. Waar haar ambities haar ook brengen, Nafi Thiam rijdt in stijl, vlot en elektrisch. Haar Polestar 4 in de kleur ‘Space’, een dieper metallic zwart, is uitgerust met het Pilot Pack, Plus Pack en Pro Pack, 22 inch gesmede lichtmetalen velgen en een interieur in Charcoal Animal.


Gallerij

Sterckx - De Smet article image