De nieuwe Kia Niro. Gedreven door inspiratie.

De nieuwe Kia Niro. Een auto ontworpen om jou en de mensen om je heen te inspireren.

Met een drietal energiezuinige alternatieven sluit de nieuwe Kia Niro steeds meer aan op de elektrische omwenteling. Sterker. En opwindend. Onze nieuwste technologieën bieden nog steeds heel wat rijplezier. En dankzij onze toekomstgerichte aandrijflijnen kun je je daar beter bij voelen. Elk afzonderlijk geven ze inspiratie. Samen zetten ze aan tot verandering.

Deze mix van slimme energiebesparende technologie, eenvoudige bediening, extra ruimte en een meer gedurfde stijl geeft je alle middelen in handen om grenzeloze inspiratie op te doen. Inspiratie die je aan het creëren brengt. Je ideeën geeft. Je tot actie aanzet. Een stapje verder gaan voor je ideeën. Nu wordt elke rit comfortabel gedenkwaardig.

Waar je niet hoeft te kiezen tussen wensen en behoeften.

Een slimmere vorm van kracht.

Een slimmere vorm van kracht.

De nieuwe Niro is verkrijgbaar in een volledig elektrische, plug-in hybride en hybride uitvoering.

Toekomstgericht

Toekomstgericht.

Een vooruitstrevend en dynamisch exterieur dat de toekomst naar het heden brengt met details die je nog meer in vervoering brengen. Met het oog op een toekomstgericht design werd de C-stijl niet alleen ontworpen met een kleurrijke en speelse esthetiek, maar draagt ook de aerodynamica slim bij tot het verhogen van de energie-efficiëntie. Klaar om te inspireren.

Klaar om te inspireren.

De nieuwe Niro-modellen doen je vergeten hoe het is om meer van je auto te verwachten de helft van de tijd die je erin doorbrengt. Door intuïtiever te zijn en te weten wat mensen nodig hebben, verwent de Niro als nooit tevoren de bestuurder en alle inzittenden.

Gallerij

Sterckx - De Smet article image