De nieuwe Kia Ceed familie

Met goede connecties kom je verder. Uitgerust met een 10,25 inch groot aanraakscherm en de nieuwe UVO-app die je altijd en overal connecteert met je auto, biedt de nieuwe Ceed familie niets dan inspirerende momenten. Of je nu gaat voor de compacte Ceed 5-deurs, de stijlvolle ProCeed of 100% fiscaal aftrekbare Ceed Sportswagon plug-in hybride, dankzij hun goede connecties liggen alle wegen voor je open. Inspiratie nodig?

Kom langs tijdens onze opendeurdagen van 24/9 tot 2/10

Daarnaast kan je zoals altijd profiteren van sterke condities op al onze onmiddellijk beschikbare wagens in stock.

Ontdek onze stockCeed SW

Uitgerust met de meest geavanceerde rijhulpsystemen en de recentste connectiviteitsfuncties maakt de nieuwe Ceed Sportswagon plug-in hybride van elke rit een meeslepende beleving. Voeg daarbij een grote laadruimte, het zakelijk voordeel van 100%(1) fiscale aftrekbaarheid en een elektrisch rijbereik tot 50 km en je begrijpt waarom de nieuwe Ceed Sportswagon plug-in hybride meer dan ooit geladen is met inspiratie.


ProCeed

Het vernieuwde, verbluffende design van de ProCeed straalt van levenslust. Zijn stijlvolle interieur, voorzien van de recentste connectiviteitsfuncties, maakt van elke rit een inspirerende beleving. Voeg daarbij krachtige maar zuinige motoren en een opwindende rijdynamiek, en je hebt de ultieme connectie gevonden tussen design en technologie.


Ceed

Met zijn geavanceerde rijhulpsystemen en high-end connectiviteitsfuncties opent de Ceed 5-deurs hatchback deuren naar nieuwe mogelijkheden. Een krachtige milde hybride dieselmotor en een versnellingsbak met dubbele koppeling en 7 versnellingen staan garant voor een soepele rijbeleving. Geloof ons, nog nooit was de connectie tussen jezelf, de weg en je omgeving zo inspirerend.

Onze voorraad raadplegen

Gallerij

Sterckx - De Smet article image