Isuzu D-MAX Roadshow

Dat de Heizelpaleizen in deze januarimaand onbenut blijven, staat niet in de weg dat Isuzu Belux een heel belangrijke lancering viert: die van de volledig nieuwe Isuzu D-Max. Geen stand op de Brussels Motor Show dit jaar, maar geïnteresseerde klanten kunnen de nieuwe pick-up wel ontdekken dankzij een rondreizende roadshow bij de Isuzu-dealers.

De Isuzu D-MAX was al de stoerste, meest duurzame en hardwerkende pick-up. Dat is met de nieuwe D-MAX niet anders, want trek- en laadvermogen, constructie, beschermingselementen: alles blijft onveranderd voorzien op het harde werk. Maar naast die al bekende duurzaamheid, heeft de nieuwe D-MAX ook enorme vernieuwingen doorgevoerd op andere vlakken. Design, uitrustingsmogelijkheden, comfort, veiligheid… alle aspecten krijgen met deze nieuwe generatie een forse update. Dat de nieuwe D-MAX recent de maximale vijfsterrenscore haalde volgens de strenge nieuwe testprocedure bij Euro NCAP, bevestigt die indrukwekkende vooruitgang.

Isuzu Belux wilde de lancering van de nieuwe D-MAX niet onopgemerkt laten voorbijgaan, en organiseert daarom een roadshow die in de loop van de komende maanden halt houdt bij alle Belgische en Luxemburgse dealers van het merk. Telkens van vrijdag tot maandag kunnen geïnteresseerde klanten er de nieuwe D-MAX in detail ontdekken, en dat in verschillende versies.

De roadshow loopt van januari tot de zomer van 2021. Klanten kunnen de planning raadplegen via de Isuzu-website op www.isuzu.be/roadshow-2021

Gallerij

Sterckx - De Smet article image