Logo Sterckx De Smet Volvo

Sterckx - De Smet, voortaan sterker als één groep.

Onze Filosofie

Wij streven een absolute klantentevredenheid na, door een zeer persoonlijke aanpak geleverd door een competent en hyper-gemotiveerd team. Of u dus particulier-, diplomaat- of fleetklant bent, kiezen voor Sterckx - De Smet doet u omwille van onze visie
« All 4 mobility , all about you »

One-stop-shop

Sterckx - De Smet biedt u als klant alle mogelijke diensten voor uw voertuig. Naast carrosserie, leasing, verhuur en banden bieden we extra diensten om u nog beter van dienst te zijn: Fleet Sales Consultancy with free TCO scan, Quick 1-hour stop service, Customer corner with Free WiFi, Short & Mid Term Rental Service, Tire Hotel, Ceramic coating, car detailing, wrapping ...

Sterckx - De Smet

De groep Sterckx-De Smet vormt de grootste Volvo groep in België. Met vestigingen in Asse/Zellik, Halle, Drogenbos en Sint-Genesius-Rode/Waterloo is de groep voor zowel Volvo als Polestar, meer dan ooit de ideale aanspreekpartner voor fleetklanten, pendelaars en inwoners van Vlaams- en Waals-Brabant en het Brusselse gewest die op zoek zijn naar een persoonlijke service door een dynamisch en gepassioneerd team.

Gezien de veranderende marktomstandigheden en evoluties binnen de automotive sector keken zowel Volvo Sterckx als Volvo De Smet naar oplossingen om zich te wapenen tegen de toekomst.

Persoonlijke redenen en internationale projecten maakten dat Marc Vanoverstraeten zocht naar een garantie voor de best mogelijke verderzetting van Volvo De Smet en de juiste overnemer om zijn team aan toe te vertrouwen.

Voor Philip Vandewalle en zijn zakenpartner Ilse Demol was de stap dan weer juist getimed nadat zij in 2011 Volvo Sterckx overnamen.

Gezien de geografische aansluiting in Vlaams-Brabant, de uitstekende situering op de toegangswegen naar Brussel en een gelijkaardige mix in het klantenprofiel, met zowel particuliere, fleet- als diplomatenklanten, was het dan ook een logische en strategisch voor de hand liggende keuze voor Philip Vandewalle.

Dat beide bedrijven lokaal sterk verankerd zijn en het personeel bovendien uit dezelfde grote regio afkomstig is zorgt voor een vlotte integratie. De klantenfocus, bedrijfscultuur en algemene drive is immers reeds heel gelijklopend.

De groep Sterckx-De Smet vormt zo de grootste Volvo groep in België. Met vestigingen in Asse/Zellik, Halle, Drogenbos en Sint-Genesius-Rode/Waterloo is de groep voor zowel Volvo als Polestar, meer dan ooit de ideale aanspreekpartner voor fleetklanten, pendelaars en inwoners van Vlaams- en Waals-Brabant en het Brusselse gewest die op zoek zijn naar een persoonlijke service door een dynamisch en gepassioneerd team.

Samen voortaan sterker als één groep met de focus zoals steeds op klantentevredenheid: IT’S ALL ABOUT YOU.

About Sterckx De Smet divider