Unicum … Sterckx – De Smet voor het 3e jaar op rij verkozen tot ‘Volvo Fleet Dealer of the Year’ !

Volvo Sterckx – De Smet werd door de onafhankelijke leasingmaatschappijen in België opnieuw verkozen tot ‘Volvo Fleet Dealer of the Year’. Het is eerste keer dat deze award door een dealer drie opeenvolgende jaren gewonnen wordt.

In 2021 won Volvo Sterckx – De Smet zowel de nationale titel van FLEET Dealer of the Year 2021 (over alle merken heen ) als de Volvo Fleet Dealer of the Year.

Daaropvolgend werden ze in 2022 verkozen tot Volvo Fleet Dealer of the Year en ook in 2023 mogen ze zich opnieuw kronen tot Volvo Fleet Dealer of the Year. Een uitzonderlijke prestatie gezien het de eerste keer is dat een concessiehouder voor een merk er in slaagt deze award 3 jaar op rij in de wacht te slepen.

Zaakvoerder Philip Vandewalle: “Uiteraard zijn we vereerd deze award opnieuw in ontvangst te mogen nemen. Het is elke keer een beloning voor de inspanningen van het volledige team en een erkenning voor de goede relaties die we met klanten en leasemaatschappijen onderhouden, het feit dat we er als eerste in slagen om drie jaar op rij als beste te worden verkozen is een weerspiegeling van de uitstekende relaties die we als fleetdealer bij uitstek hebben opgebouwd en deze relaties komen dan weer onze klanten ten goede. Een pluim op de hoed van al onze medewerkers bij Sterckx-De Smet en er volgt absoluut een feestje met een welgemeende dankjewel voor hun geleverde knappe prestaties. ”

Binnen de groep Sterckx – De Smet vielen er nog prijzen die avond. Lotus Brussels won zo de ‘Dreamcar of the Year’ dankzij de Lotus Emira & LEVC Brussels ‘LEVC Fleet Dealer of the Year’ in de categorie commercial vehicles. Een buitengewone start van 2023!



Gallerij

Sterckx - De Smet article image