Een nieuw tijdperk van veiligheid breekt aan: ontdek de innovaties en slimme technologieën in de Volvo EX90

Op 9 november onthullen we ons nieuwe, volledig elektrische paradepaardje: de SUV Volvo EX90. Deze auto luidt een nieuw tijdperk in – zowel wat veiligheid betreft als voor ons bedrijf. Hij bevat een combinatie van core computing en software die uniek is voor Volvo Cars en dankzij nieuwe veiligheidstechnologieën kunnen we onze visie verwezenlijken, namelijk dat niemand nog ernstig gewond raakt of sterft in een nieuwe Volvo.

Eerder deze week presenteerde onze CEO Jim Rowan zijn toekomstvisie voor veiligheid en voor Volvo Cars in een speciale keynote. We toonden ook hoe LiDAR, een baanbrekende sensormethode die standaard in de Volvo EX90 zal zitten, het aantal ongevallen met ernstige gevolgen met tot wel 20 procent zal helpen verminderen. Tot slot legden we ook uit hoe ons nieuwe systeem dat de bestuurder begrijpt voor meer veiligheid zal zorgen door de bestuurder te observeren en waar nodig hulp te bieden.

De komende weken zullen we meer details vrijgeven over de innovaties en technologieën in de EX90: functies die u op elk moment niet alleen veilig zullen doen voelen, maar die veiligheid zelfs zullen garanderen. Abonneer u op het YouTube-kanaal van Volvo Cars om op te hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

Tot snel!
Volvo Cars

Gallerij

Sterckx - De Smet article image