Uniek in de markt: levenslange garantie op originele Volvo-onderdelen

Als eerste en vooralsnog enige automerk ter wereld geeft Volvo sinds 4 januari 2021 een klantgebonden levenslange garantie op originele Volvo-onderdelen. Deze garantie geldt vanaf de montage van het vervangende onderdeel in de Volvo-werkplaats en dekt materiaal- en montagefouten zolang de eigenaar de Volvo in bezit heeft, ongeacht kilometerstand en bouwjaar van de wagen. Binnen het Volvo-netwerk betaalt men nooit twee keer voor dezelfde herstelling.

Met deze garantie gaat Volvo ervan uit dat een Volvo-rijder nooit een tweede keer hoeft te betalen voor het vervangen van hetzelfde onderdeel wanneer de herstelling in de werkplaats van een officiële Volvo-verdeler wordt uitgevoerd. Deze garantie is uniek in de autobranche.

De levenslange onderdelengarantie is van toepassing op vervangingen van originele Volvo-onderdelen die vanaf 1 januari 2021 in een erkende Volvo-werkplaats worden uitgevoerd. De garantie geldt niet voor accessoires, merchandising, slijtageonderdelen en onderdelen die volgens de fabrieksinstructies periodiek vervangen moeten worden.

De levenslange onderdelengarantie kent geen kilometerbeperking en is geldig zolang de Volvo onafgebroken in bezit van de klant is. Voor Volvo-rijders opnieuw een uitstekende reden om hun Volvo in het officiële Volvo-netwerk te laten onderhouden.

Gallerij

Sterckx - De Smet article image